Handledning och chefsstöd

Jag erbjuder processhandledning i grupp eller individuellt för t.ex. vård, skola och socialtjänst. I grupphandledningar är fokus att reflektera över och förbättra gruppens arbete tillsammans. I en individuell handledning eller chefsstöd fokuserar vi istället på hur du reagerar i olika situationer på arbetet
Läs mer nedan eller kontakta gärna mig för att boka en tid eller för att få mer information.

Per-Åke Olsson - Privatpraktiserande psykolog i Vasastan Norrmalm

Grupphandledning

Genom att sätta av tid att reflektera och stötta varandra i arbetsgruppen skapas ett samarbetsklimat som gör att kompetensen och lyhördheten för varandra ökar i gruppen vilket i sin tur ger bättre förutsättningar för att hantera stress och lösa konflikter. I handledningen bidrar jag som psykolog med min kunskap om team- och grupprocesser och hur organisatoriska förutsättningar som ledarskap och kultur påverkar arbetsprocesserna.

Chefsstöd

I en individuell handledning som t.ex. chefsstöd fokuserar vi istället på hur du reagerar i olika situationer på arbetet. Jag har själv arbetet som chef och i arbetsledande positioner under många år. Det kombinerat med min psykologiska kunskap gör att jag kan förstå och analysera hur du kan förändra de problem som du ställs för i ditt arbete. Vårt arbete är ofta mer lösningsfokuserat än i en samtalsterapi, men ibland har problemen på arbetet kopplingar till andra problemområden i livet. Då år det viktigt att ge det utrymme i handledningen för att kunna förstå och förändra din situation på arbetet.

Om mig

Jag är legitimerad psykolog och erbjuder psykodynamisk samtalsterapi och handledning i privat regi. Jag utgår från Stockholm och min mottagning ligger centralt vid Tegnérlunden, på gränsen mellan Norrmalm och Vasastan. Jag tar handledningsuppdrag i hela Sverige och vi kan även ses via videosamtal

Jag har tidigare arbetat som chef och i arbetsledande positioner i mer än 15 år och har en gedigen erfarenhet av teamarbete och organisationsutveckling. Som psykolog har jag erfarenhet av handledning både i skola och vård och omsorg.

Per-Åke Olsson, legitimerad psykolog

Lämna ett meddelande

Använd gärna formuläret så hör jag av mig via mail eller SMS för att komma överens om en tid då du vi kan höras per telefon. Jag sätter av tid varje dag för att svara de som sökt mig.

Telefon

070-6278294

Boka tid

Kostnadsfri telefonkonsultation

E-post

kontakt@perakeolsson.se

Mottagning i Vasastan

Drottninggatan 106
11160 Stockholm

Nära T-bana Rådmansgatan, Hötorget, Odenplan och T-Centralen

Rådmansgatan (300 m)
Hötorget (700 m)
Odenplan (900 m)
T-Centralen (1200 m)